Just some stuff...

14 Sep, 2009

15.

Pljuga na pljugu, jednu na drugu slazem... — Autor antistresna @ 21:58

Isla sam tako dugo...ponekad mi se cinilo da ne znam ni kuda..ali sam isla..za nekim ljudima, stvarima, neobjasnjivim bicima, frazama...za starim i novim ljubavima, sa sakom punom raznoraznih sitnica..Zastala sam na trenutak da pogledam gde je sve to..u sta moze da stane..ima li mesta za jos..

Septembar je uvek asocijativni mesec..secam se toga i kad sam se spremala na polazak za fakultet..i to je proslo..I nedostaju mi studentski dani, shvatila sam to onog trenutka kada sam diplomirala.Sve sam sagledala, samo mi je nekako tesko da sagledam probne mesece..

Oh, toliko sam toga sacuvala za sebe..Neki vetar me siba po licu, hladno je..Navlacim sal preko usana, da ne bi izgubile toplinu, da krv ne bi pobegla..uplasila se onoga cega sam i ja sama..Konstantin je opevao cekanje..Tako tesko...A sta da si Jelena..20 dugih godina...?!

Podigla sam glavu..tamo je stajala slika sa tvojim imenom..urezanim..Poreklo, koreni, znacenje..atest...svega.Stavila si tacku.I ne znam kako sam uopste dozvolila to parce zida sebi...Lepo si govorila o (bez)osecajnosti samo...sramno je govoriti o necemu za sta apsolutno nikada nisi mario..Ne bih volela da to ikada shvatis jer bi me u tom slucaju razumela i sigurna sam da bi te bolelo i vise nego sada..

Ja sam i onu malu mrvicu uvukla duboko u sebe i zatvorila se u svoju kutiju.Sada teram druge da je cvrsto oblepe trakom.Neprovidnom.Hvala onima koji to razumeju.Cutanje je zlato!

Izvela sam ti ljubavnu igru danas..malu, sasvim spontanu..videla ti krv u ocima, sakrivenu suzu...Spustila sam glavu i progutala knedlu..

Samo dodji..

ne mogu ti pokloniti nista preterano vredno..

poklanjam ti sebe..

"verse i note...

sve moje sarene perle na dar"..

Vetar i dalje duva...

Hladno je..

Zmurim i hvatam dubok uzdah...pokrivam se salom..

jos 15...


Komentari

 1. Još 15? Neka bude mnogo manje...i da dobiješ...kao Amelija, koja je verovala u čuda, pa ih je i stvarala.

  Autor sanjarenja56 — 15 Sep 2009, 06:11

 2. Lepo napisano...

  /Boki

  Autor bokikojic — 15 Sep 2009, 10:10

 3. 15 nedelja sanjarenja..i jedva cekam da iscure...

  Autor antistresna — 15 Sep 2009, 10:20

 4. Boki, hvala :)

  Autor antistresna — 15 Sep 2009, 10:20

 5. znas kako prolazi...? kao tren... veruj mi...
  :)

  Autor nastasja — 15 Sep 2009, 11:04


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs